Český dodavatel pro zlaté české ručičky

Elektronická fakturace

26.08.2013 20:23
Vážení zákazníci,
v rámci zkvalitnění našich služeb Vám nově nabízíme možnost zasílání elektronických daňových dokladů. Elektronická fakturace je moderní, ekologický, jednoduchý a efektivní způsob předávání daňových dokladů. Faktury jsou zasílány e-mailem ve formátu PDF.
 

Výhody elektronické fakturace

  • fakturu budete mít stále k dispozici
  • snadná manipulace s doklady
  • faktura se nemůže ztratit
  • úspora času a vyšší bezpečnost
  • přehlednost a okamžitá dohledatelnost dokladu
  • úspora místa na archivaci
  • výrazná úspora životního prostředí

Vyžádejte si prosím na naší provozovně (telefonicky či mailem) formulář kde svým podpisem potvrdíte souhlas se zasíláním elektronických daňových dokladů.

KVELB Praha s.r.o.   ::   Výletní 726/17   ::  142 00 - Praha 4

Jak celý systém funguje?

Velmi jednoduše. Nejedná se o výměnu dat mezi informačními systémy (xml, csv apod.), ale o klasický formát pdf, a proto není ze strany příjemce faktury nutná žádná programová úprava. Jediný rozdíl spočívá v tom, že zákazník již nedostane fakturu poštou v papírové formě, ale pouze e-mailem ve formátu pdf. Může se sám rozhodnout, zda si ji vytiskne, případně v kolika kopiích, nebo uloží v elektronickém formátu.

Je potřeba nějaký speciální software ?

Je potřeba pro příjem faktur nějaký speciální software? Pro otevření dokumentu ve formátu .pdf je potřeba pouze program Adobe Acrobat Reader, který je na Internetu k dispozici zdarma. Na mnoha počítačích je navíc instalován již od výrobce počítače. Stáhnout si jej můžete v české verzi např. zde.

Je to legální?

Ano. Daňový doklad ve formátu PDF splňuje veškeré právní náležitosti ČR a směrnice EU. Tyto faktury-daňové doklady splňují požadavky zákona č. 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty na vystavování daňových dokladů v elektronické podobě (§ 26, odst. 4) a jejich archivaci v elektronické podobě (§ 27, odst. 2).

Zpátky

Vyhledávání

KVELB Praha s.r.o. © 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode